Recensies Wierden & Borgen

Dit is een overzicht van alle recensies die Wierden & Borgen tot dusver van hun huurders ontvangen heeft. Klik hier om ook een recensie te schrijven.

Achterstallig onderhoud blijft achterstallig onderhoud.

2,0 rating
september 11, 2019

Het is constant een herhaling van het aangeven van klachten “onderhoud woning” die al vaak zijn aangegeven maar als motto we weten nog niet wat er met de woningen gaat gebeuren niet worden uitgevoerd en maar op de resetknop wordt gezet .De lijst van herstelpunten zijn al lang ingediend.

F Hagting

Slecht omgaan met huurders en de huizen

1,0 rating
september 11, 2019

Slechte communicatie, wordt niet na mensen geluisterd. Ze beloven gouden bergen om je over te halen ben je in hun loze beloftes ingestonken wordt je de afgrond in gedrukt.

C vast

Dhr

1,0 rating
september 11, 2019

De corporatie heeft veel te veel woningen die slecht geïsoleerd zijn. Veel schimmel en tocht. Zelfs aardbeving schade word niet gerepareerd. Ik woon in een zeer slechte woning. Huur is te hoog voor deze woning de energie lasten torenhoog.

M. van Etten

Narcistisch

1,0 rating
september 3, 2019

Mijn ervaring is dat er niet geluisterd wordt naar de huurder . De versteviging en plannen voor verduurzaming waren allemaal al klaar en we moesten maar bij het kruisje tekenen. Toen eindelijk alles klaar was begon het touw trekken om alles weer een beetje in oude staat terug te krijgen. Slechte communicatie , niet reageren op e mails , uitstellen echt bedroevend. Maar als de huurverhoging niet-voorspelde betaald reageren ze binnen 3 dagen … het kan dus wel. Ben zeer teleurgesteld in de hele gang van zaken. Gelukkig kan ik aardig voor mezelf opkomen en komt uiteindelijk het meeste voor elkaar. Maar teveel huurders zitten nog steeds met shit wat niet wordt opgelost. Schande!

Rene Ros

In 10 jaar nog nooit iemand van Wierden en Borgen lang gekomen.

1,0 rating
september 3, 2019

Ik geef Wierden en Borgen 1 ster, ik ben de eerste bewoner van dit huis wat gebouwd is in 2009.
In die 10 jaar dat ik hier nu woon is hier nog niemand wezen kijken van Wierden en Borgen voor controle of wat dan ook, maar wel huur-verhoging doorvoeren.
Ik heb krimpscheuren in dit huis, iemand voor gebeld en de desbetreffende opzichter wilde er niets aandoen, zijn antwoord was dat het er waarschijnlijk na de reparatie lelijker uit zou zien dan nu…ze konden namelijk niet een schilder sturen die hier uren aan het werk zou zijn voor die scheurtjes… ik moest het zelf maar dichtkitten.
Wel huizen verhuren voor hoge huurprijzen, maar van regelmatig onderhoud hebben ze nog nooit gehoord.
In 10 jaar tijd zijn ze niet 1x langs geweest.
Ze kwamen wel klagen omdat de brandgang dichtgegroeid was met onkruid, wij huurders moesten het onderhoud er van doen…. vreemde gang van zaken houden ze erop na bij Wierden en Borgen.
Erg klant onvriendelijk zijn ze daar.

L.M. Prins