Programma werkbezoek Henk Nijboer aan Middelstum

Bij dit werkbezoek nodigen we huurders uit Middelstum, landelijke & plaatselijke bestuurders uit om de aardbevingsproblematiek met elkaar te bespreken en te kunnen laten zien wat er speelt. Wat vooral centraal staat is wat dit alles voor de menselijke factor betekent. Huurders zullen dus vooral het luisterend oor geboden krijgen. Het betreffen huurders van Marenland & Wierden & Borgen. Er hebben zich reeds meerdere Raadsleden van Loppersum en Het Hogeland gemeld. Media is ook uitgenodigd.

We beginnen om twee uur in Vita Nova in de Achterzaal. Na introductie bieden we de aanwezige huurders de gelegenheid om hun beleving te kunnen delen en lopen we daarna een ronde door de buurt. Wij zullen tijdens deze ronde een aantal woningen aandoen van de aanwezige huurders. Nadat we door de buurt zijn gewandeld eindigen we weer in de Achterzaal te Vita Nova waar we de ervaringen nog even met elkaar kunnen delen.

Programma:

14:00: Aanvang Vita Nova – Achterzaal
14:30: Buurtronde
Omstreeks 15:30: Terugkomst Achterzaal

Let op: Het betreft een bijeenkomst voor genodigden. Indien er nog huurders zijn die ook graag hun verhaal willen komen doen is er voor een beperkt aantal nog plaats. U kunt zich aanmelden via ons contactformulier