Programma 5 juli actie: Nee! Geen huurverhoging.

De locatie is het parkeerterrein van het kantoor van Wierden & Borgen, dit ligt aan De Vlijt 30 in Bedum. (klik op link voor route via GMAPS) Omdat het personeel vrij is zal er parkeergelegenheid zijn. Wij hebben voor onszelf 5 protestborden laten maken en zullen de directeur namens de huurders een voorstel tot huurbevriezing gaan aanbieden.

Onze intenties zijn reeds aan de directie kenbaar gemaakt via mail, die aangeeft ons gastvrij te zullen ontvangen. Wij verlangen dat de bijeenkomst diplomatisch en netjes verloopt, wij zullen ons dus uiterst hoffelijk en respectvol gedragen. Ook qua hoe we met de directeur het gesprek aan zullen gaan en het terrein achterlaten. Hiermee stralen we kracht uit. Uiteraard staat het participanten geheel vrij om ook met protestborden te komen, maar hou ze netjes.

Op een bepaald ogenblik zullen wij de directie uitnodigen om het document in ontvangst te nemen. Het is de bedoeling dat het moment van overdracht door de media wordt vastgelegd. Wij hebben het voorstel daarom ook op A1 formaat laten maken. Wij zullen hem ook een pakket van 254 bezwaren overhandigen.

Tijdlijn:
16:00 – Verzamelen op het terrein van Wierden & Borgen, details & eventueel ideeën ter aanvulling protest doornemen.
16:30 – Aanbieden bezwaren, voorstel tot huurbevriezing.
16:45 – Afronden, actie is over.

We hopen uiteraard op een drukke en gezellige boel, want de symbolische waarde achter dit gebeuren is wat ons betreft erg hoog en wordt uiteraard door het aantal aanwezigen versterkt. Wij vragen de aanwezigen om veel foto’s te maken en om die op Social media te delen!