Ik maak ook bezwaar tegen de huurverhoging 2019 van Wierden & Borgen! (Actie = afgelopen)

Beste medehuurders, u kunt met slechts enkele eenvoudige handelingen hier uw akkoord intrekken op het voorstel van Wierden & Borgen om uw huur te verhogen. U kunt eventueel zelf de tekst in de drie tekstvelden hieronder nog aanpassen of aanvullen, blijf daarbij wel hoffelijk. Check ook nog even de argumentatie van de huurbevriezing van vorig jaar.

Als u zich in de tekst kunt vinden klikt u na het invullen van uw gegevens gewoon op verzenden. Uw e-mail (zie voorbeeld) zal dan rechtstreeks in de box van de directeur & het algemene e-mailadres van Wierden & Borgen terecht komen. Wij houden de score bij en leggen uw bezwaar vast. Het maakt niet uit of de verhuurder wel of niet reageert, wij zorgen er namelijk persoonlijk voor dat de verhuurder alle e-mails die wij hebben ontvangen voor 1 juli ook nog op papier ontvangt. Als u op de hoogte wil blijven van het resultaat kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Deel dit vooral op uw Social Media, want hoe meer e-mails Wierden & Borgen ontvangt, hoe sterker het signaal zal zijn! Let op: als u op verzenden klikt kan het soms even duren voordat de mail verstuurd is en u de groene melding krijgt dat de mail verzonden is.

Update 1: Bewoners in Middelstum ontvangen al een brief dat de verhoging op een misverstand berustte. We gaan door!

Update 2: Normaliter zijn ze er nooit zo snel bij, maar ineens kan het binnen een week. Huurders die hun bezwaar via onze site hebben ingediend ontvangen inmiddels een brief waarin het wordt afgewezen.

Waarom Wierden & Borgen nu ineens met lichtsnelheid reageert heeft vooral met het feit te maken dat het over hun portemonnee gaat en niet die van u, daarnaast weten ze maar al te goed dat aantallen het verschil gaan maken.

Ze hopen waarschijnlijk dat ze hiermee huurders kunnen ontmoedigen om ook hun bezwaar in te dienen. Wij laten ons hier juist vooral door motiveren natuurlijk!

Medehuurders, blijf vooral zo in beweging want we zitten inmiddels al op 240 bezwaren!

U heeft nog tot 1 juli de tijd om aan de actie deel te kunnen nemen en uw onvrede over de huurverhoging kenbaar te maken. Wij moeten zoveel mogelijk bezwaren zien te verzamelen die wij op 5 juli aanstaande samen met huurders zullen gaan overhandigen aan de directie van Wierden & Borgen. Wij gaan dan ook een voorstel tot huurbevriezing indienen op posterformaat. Pers & Politiek zullen ook een uitnodiging krijgen voor het evenement. Inmiddels is er op onze Facebook pagina een evenement aangemaakt waar u zich voor kunt aanmelden!

 


 

One thought on “Ik maak ook bezwaar tegen de huurverhoging 2019 van Wierden & Borgen! (Actie = afgelopen)