Huurdersfront bedankt Raadsleden @GemBedum voor zorg en aandacht, hoopt op dezelfde relationele verder te gaan met Raadsleden van Gemeente @HetHogeland

Het was misschien kort maar krachtig, maar ons in mei van dit jaar opgerichte Huurdersfront had nooit zoveel kunnen bereiken zonder de zorg en aandacht van de Gemeenteraad van Bedum. Wij willen dan ook langs deze weg onze blijk van waardering uitdragen aan de Raadsleden en ze veel voorspoed en geluk toewensen tijdens het vervolgen van hun pad buiten het bestaan van de Gemeente Bedum.

Wij zijn ervan overtuigd dat er in Bedum een begin is gemaakt aan een ware ommekeer, waarmee de immens heersende problematiek in onze Provincie zal kunnen worden bedwongen.

Wij hebben ons flink door elkaar mogen laten inspireren en voelden ons verenigd in het doel. Het was een zeer bijzondere ervaring! Wij hopen dan ook de overige Gemeenten te kunnen mogen inspireren, omdat wij erin geloven dat het voor de huurders veel beter kan en beter moet. Dat Gemeente Het Hogeland uw voorbeeld lijkt te zullen gaan volgen wordt door ons met blijdschap ontvangen. We zijn eerlijk gezegd ook wel een beetje trots.

Wij hopen dat de relationele sferen zich op deze voet voort zullen blijven voortzetten.

Namens het voltallige team hartelijk dank voor uw oprechte aandacht, wijsheid & zorg. Veel geluk in het nieuwe jaar!

Met vriendelijke groet, Team Huurdersfront