Huurders kunnen vanaf nu online een recensie schrijven

Ze konden het nog niet maar nu dus wél, huurders kunnen sinds vandaag een recensie schrijven over hun verhuurder op de site van Huurdersfront. De huurderswaakhond uit Bedum is hiermee de eerste huurdersbelangenorganisatie die met zoiets komt. Het team vindt dat eigenlijk best wel apart.

De woordvoerder vertelt; “We snappen eigenlijk niet waarom nog niemand van de andere huurdersbelangenorganisaties op hetzelfde idee gekomen is. Maar misschien zouden we dit kunnen beantwoorden met de vraag of er niet gewoon sprake is van een verhuurders establishment. Wij willen de taboe in elk geval graag zien te doorbreken, want huurders moeten gewoon hun mening kunnen geven, of die nu positief is of niet.”

Naar verwachting zullen verhuurders contact op gaan nemen met de huurders. De webmasters kunnen de recensies dan aanvullen en updaten. In een totaal overzicht kunnen huurders uiteindelijk zien, wie van de verhuurders het beste scoort.

Momenteel kunnen huurders van Marenland, Wierden & Borgen en de Delthe hun verhuurder beoordelen en ze een aantal sterren geven. Naar alle waarschijnlijkheid zullen er nog wel wat verhuurders uit de provincie bij gaan komen. De procedure gaat overigens uiterst gemakkelijk, u hoeft zich niet per sé aan te melden op de website. Als u uw verhuurder graag ook zou willen beoordelen, ga dan naar www.huurdersfront.nl