Doneren

Sponsoring via PayPal

Vul de betalingsgegevens in

Bedrag

1 100

Details van sponsor

Validating payment information...
Waiting for PayPal...
Validating payment information...
Waiting for PayPal...

Vrijwillige donatie aan Huurdersfront. De maandelijkse kosten van Huurdersfront zijn gelukkig niet zo heel erg hoog en ons team bestaat dan ook alleen maar uit vrijwilligers die vooral vanuit liefde en toewijding hun werk doen. Het is alleen niet de bedoeling dat ze ook nog eens het financiële plaatje moeten zien te bekostigen, daarnaast wil Huurdersfront geen enkele twijfel zaaien over onze onafhankelijkheid.

In tegenstelling tot andere huurdersbelangenorganisaties, accepteren wij bijvoorbeeld geen geld van Wierden & Borgen. De enige partijdigheid die wij wellicht enigszins iets hebben, is richting onze medehuurders.

Onze kosten bestaan hoofdzakelijk uit kantoorbenodigdheden, promotiemateriaal, reiskosten & zaalhuur. Elke donatie is gewoon mooi meegenomen! U kunt doneren via PayPal. Indien u graag op andere wijze wil doneren, vragen wij u om even contact met ons op te nemen.

Wij beloven u dat we het geld zo goed mogelijk zullen besteden. Dus geen dure auto’s, uitjes of sieraden voor onze teamleden, misschien eens een keer een diner maar dan houdt het op!