@RTVNoord: College Het Hogeland springt niet in de bres voor @Huurdersfront #Bedum @RaadHetHogeland

Zeker na de 2.4 van gisteren konden de uitspraken van de Wethouder wat ons betreft dan ook niet qua timing ongelukkiger in de openbaarheid komen. Het is namelijk zo dat een Gemeente uiteraard voor de veiligheid van de inwoners garant dient te staan. Zowel wethouder De Visser als Rutgers mogen hier wat ons betreft nog wel even door de Raad aan herinnert worden.

Wij hebben geconstateerd dat een verhuurder met de gezondheid en veiligheid van huurders speelt, wat de Gemeente zou kunnen doen is gewoon gaan kijken wat er waar is van onze beweringen. Bewijs ons het tegendeel! Ga die 99 woningen bij langs en je zal tot de conclusie komen dat het grootste gedeelte rijp is voor de sloop en de Woningstichting de bewoners blootstelt aan enorme risico’s, omdat het gewoon niet met de werkelijkheid wil dealen omdat het geld kost.

Wierden & Borgen is gewoon absoluut niet te vertrouwen! Lees ons opiniestuk nog maar eens goed die we een dag voor de 2.4 gepubliceerd hebben. Het is namelijk wachten tot het fout gaat en dan is het de geschiedenis die bepalend gaat zijn.

Dat er überhaupt nog een discussie is over het moderniseren of platgooien van oude beschadigde onveilige rijtjeswoningen, vinden wij eerlijk gezegd betreurenswaardig!

Beste Gemeente Het Hogeland: Spring in de bres voor uw inwoners!

?