Argumentatie huurbevriezing 2018 @Wierdenenborgen

Het lichtpuntje die heer Kramer de huurders in 2018 nog gaf werd ze het jaar daarop alweer keihard afgepakt door de heer Van Heeswijk. En er is nog helemaal niks verandert aan de situatie. Wij willen dus zeker nog niet van dat lichtpuntje af! Komt u ook protesteren 5 juli?!

Vergeet niet u bezwaar alvast in te dienen!


Datum: 24 april 2018 Ons kenmerk: 0460003317 Behandeld door: Afdeling Financiën  Onderwerp: Geen huurverhoging in 2018

Beste huurder,

We hebben goed nieuws voor u: we gaan de huur van uw woning op 1 juli 2018 niet verhogen.  In deze brief leggen we uit waarom.

Onduidelijkheid door aardbevingen  De gaskraan gaat dicht, dat is goed nieuws. Toch zijn de aardbevingsproblemen daarmee nog niet opgelost. Er blijft onzekerheid, bijvoorbeeld over de vraag of de woningen nog steeds verstevigd moeten worden. Die onzekerheid is al vervelend genoeg. Daardoor moesten wij in de afgelopen periode noodgedwongen de rem zetten op het geplande onderhoud bij een deel van onze woningen. Ook dat vinden we vervelend. We willen daar graag een lichtpuntje tegenover zetten door dit jaar geen huurverhoging van onze huurders te vragen.

Wat betekent het voor u? Uw huur wordt per 1 juli niet verhoogd. We sturen daarom ook geen ‘voorstel voor het aanpassen van de huurprijs’. Alles blijft dus hetzelfde, ook de huurtoeslag die u eventueel ontvangt. Ontvangt u nog geen huurtoeslag? Bereken dan op www.toeslagen.nl of u in aanmerking komt voor huurtoeslag.

Heeft u vragen? Op onze website www.wierdenenborgen.nl vindt u het antwoord op veelgestelde vragen. U kunt ook  contact opnemen met het Woonpunt via telefoonnummer is 050 – 402 3750 . We zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08.30 – 16.30 uur. Op vrijdag van 08.30 – 12.00 uur. U kunt ook een  e-mail sturen naar woonpunt@wierdenenborgen.nl.

Met vriendelijke groet,

Rinze Kramer

directeur-bestuurder 

One thought on “Argumentatie huurbevriezing 2018 @Wierdenenborgen